Oci i cultura

Comença la quarta edició dels Vermuts de l’Embassa’t

Els Vermuts de l’Embassa’t porten propostes per tots els públics al centre de Sabadell
Els Vermuts de l’Embassa’t porten propostes per tots els públics al centre de Sabadell / LLUÍS FRANCO

– Jaume Mas –

Els vermuts de primavera organitzats pel festival “Embassa’t (Festival Independent del Vallès)” es consoliden en una quarta edició que coincideix amb el desè aniversari del festival. Tot i que la pluja va fer que es posposés el tret de sortida, aquest cap de setmana començaran amb el doble concert de Flamaradas i Ferran Palau. Aquest any, per primera vegada, es faran 8 concerts en 7 dies que s’allargaran d’aquest diumenge 15 d’abril fins al 27 de maig. Al llarg d’aquest mes i mig també passaran pel Museu del Gas Marta Knight i Cor Blanc, Me and the Bees, Olivemoon i també l’irlandès Matthew Mc Daid, que serà el primer músic internacional que passarà pels concerts dels vermuts de l’Embassa’t. A més, després de l’èxit de l’any passat, la fórmula de concerts gratuïts que es traslladaran a la Plaça del Gas es repetirà, i aquest any per partida doble. El 22 d’abril, com a prèvia de Sant Jordi, es farà el concert de Joana Serrat, i més tard, el 13 de maig, el d’Intana.

L’aposta musical segueix la línia dels vermuts de l’any passat: Grups de l’escena catalana, alguns amb trajectòries totalment consolidades i d’altres més emergents amb noves propostes, sempre buscant projectes amb segell personal i diferents que busquen agradar a públics diferents. Aquest any, a més, s’ha apostat per una gran presència femenina, en una programació on les dones tindran un gran pes en la programació d’aquests vermuts. A banda dels dos que es faran a la Plaça del Gas, també porten accent femení Marta Knight, Cor Blanc, Olivemoon i Me and the Bees, cinc dels vuit grups que tocaran.

Presentació doble amb estils per a tots els gustos

Així doncs, aquest diumenge i per iniciar el cicle de concerts es podrà gaudir del doble vermut amb Flamaradas i Ferran Palau. Els primers, liderats per Daniel Magallón presentaran el seu LP, publicat l’octubre, i que segueix amb el seu projecte a cavall entre el folk i el rock psicodèlic. I Ferran Palau, també membre del grup Anímic, presentarà el seu tercer disc en solitari “Blanc”. Publicat el passat febrer amb un marcat estil sonor minimalista i amb cançons suaus de to poètic que arrencarà la temporada

Comentaris
To Top