Ciutat

Punt i final als dotze dies del festival de contes “Vet aquí Sabadell”

– Jaume Mas –

El festival Vet aquí Sabadell ha ofert tot tipus d’activitats al voltant del conte del 6 al 14 d’abril. En la tercera edició del festival s’han organitzat tallers, lectures i activitats pels més petits repartides per Sabadell. A diferència de les edicions anteriors, aquesta s’ha escollit fer activitats més repartides per diferents punts de la ciutat i en interiors per evitar possibles problemes amb la pluja. Les activitats han passat per algunes llibreries, com per exemple La Llar del Llibre, que va acollir els dos actes més multitudinaris del festival, però les activitats també van passar per les biblioteques de tots els barris de la ciutat.

Valoració altament positiva

Des de l’organització asseguren que estan contents amb el resultat i la rebuda de la gent. L’organitzadora Anna Fité explicava que han notat que la gent “ja reconeix el festival” i que mica en mica “s’ha anat convertint en una tradició”. Tot i que encara no tenen xifres exactes sobre els participants en les activitats, asseguren que la resposta aquest any ha anat a més, ja no només en l’assistència de públic, també en la gent que s’ha interessat en el projecte i que ha ofert la seva ajuda per tirar endavant el festival. Un festival que es nodreix a partir de voluntaris i col·laboracions totalment altruistes.

Rebost solidari

Tot i que les activitats obertes al públic del festival s’han acabat, encara s’ha de celebrar una masterclass de Teatre el dia 21 d’abril, i al llarg d’aquesta setmana es recolliran els llibres pel “Rebost Literari”. Una iniciativa que té com a objectiu aconseguir reunir suficients llibres per repartir-los juntament amb les cistelles del “Rebost Solidari d’Aliments”. De moment, i a l’espera d’acabar de reunir els llibres recollits per diverses biblioteques, ja s’ha superat la xifra objectiu, que era com a mínim un llibre per cistella que es reparteixi

Comentaris
To Top