Ciutat

El periodista sabadellenc Albert Solé, nou director de ‘Diari de Sabadell’

El periodista Albert Solé, sabadellenc de 40 anys, s’incorpora a la nova redacció del Diari de Sabadell per ser-ne el seu director. Solé té una llarga trajectòria en premsa local i en diaris catalans de tirada nacional com l’Ara i El Punt, entre d’altres. Els últims anys ha treballat al diari Ara, on ha sigut subcap d’Esports, cap de Societat i subcap de Política. La seva experiència, especialment els últims anys, és també 100% digital.

Assumir la direcció del D.S. és un repte personal i professional important per Solé, que s’incorpora a l’equip amb un encàrrec molt específic: gestionar el gir multimèdia de la redacció i treballar al costat de l’editor, Marc Basté, i tot l’equip de col·laboradors, en la creació i implementació del nou model editorial, del redisseny del diari i del llançament dels nous productes digitals. Segons Basté, conseller delegat de l’empresa editora, “l’Albert Solé és la persona que necessitem per portar endavant la projecte editorial del nou diari, és un periodista ambiciós i rigurós, que coneix bé la ciutat”. Solé, per la seva part, creu que “poder exercir la direcció del diari de la teva ciutat és una oportunitat excepcional, que agafo amb molta il·lusió”.

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top