Ciutat

Texfor crea un portal de formació pel sector amb el projecte europeu Extro Skills

Texfor
/ CEDIDA

Texfor, la confederació industrial del tèxtil amb seu a Sabadell, crea un portal per capacitar el personal del sector de la moda i la indústria tèxtil amb el projecte europeu Extro Skills.

Texfor és l’entitat espanyola del tèxtil de capçalera amb més representativitat del sector, un punt de trobada per a les diferents empreses de la cadena de valor i els seus proveïdors, un espai per crear sinergies i potenciar la innovació. «Dóna resposta a l’evolució del sector i facilita les eines necessàries perquè les seves empreses siguin competitives», asseguren en un comunicat.

El projecte

El programa acaba de finalitzar amb un exitós període d’implementació després de 30 mesos de treball en diferents àmbits de la formació. Texfor, al costat de la resta de socis, ha desenvolupat un innovador contingut de formació a la plataforma web, d’accés lliure i gratuït.

Extro Skills és una eina d’aprenentatge TIC basada en Moodle i conté material de capacitació sobre màrqueting d’exportació, moda i logística. El portal millorarà el coneixement sobre exportacions i temes de màrqueting enfocats a la indústria tèxtil i de la confecció, segons detallen els seus creadors. El seu contingut està disponible en anglès i s’han previst les versions del curs en espanyol, francès, grec i romanès.

Partners internacionals

El projecte Extro Skills, ‘Desenvolupament de noves habilitats per a l’exportació i especialització de la indústria de la moda a Europa’, va néixer a l’octubre de 2015 i «ha finalitzat recentment amb molt bons resultats», afirma la companyia.

El partner de TEXFOR és Hellenic Fashion Industry Association (SEPEE) de Grècia. Així mateix, han participat els també Gnosi Anaptixiaki NGO, The Huddersfield and District Textile Training Company, Technical University of Iasi “Gheorghe Asachi” European Apparel and Textile Confederation (EURATEX), de Bèlgica

Comentaris
To Top