Esports

El Sabadell amb el repte de guanyar al líder Mallorca a la Creu Alta

Partit d’al·licients i motivació a la Creu Alta aquest diumenge (12h). Arriba el líder Mallorca amb ganes de certificar el títol de campió. El Sabadell, amb la permanència virtualment aconseguida, vol mantenir les bones sensacions i oferir el triomf a l’afició.

L’1-3 de Formentera ha donat tranquil·litat encara que Toni Seligrat es va encarregar de recordar que «no està tot fet. Ni nosaltres estem salvats ni el Mallorca és campió. No podem vendre la pell de l’ós abans de caçar-lo. La victòria del passat diumenge significa seguretat i ara volem donar continuïtat al nostre joc. Les sensacions són molt bones tant a dins com a fora del camp i és important mantenir-les fins a final de lliga». Davant el millor A més, Seligrat considera que «jugar contra el líder suposa una motivació especial. El Mallorca és el millor equip de la lliga. Té tots els ingredients, com pressupost, jugadors de gran qualitat i massa social, per assolir el títol. Va fer una primera volta fantàstica. Potser la segona ha estat més normal, però el seu nivell és altíssim».

El Sabadell, però, ha demostrat que competeix molt bé davant els equips de playoff. De fet, només ha perdut contra el Cornellà i a Son Moix ja va esgarrapar un empat. És allò en què tant ha insistit Seligrat aquesta temporada. «Hem estat igual o millors que els rivals en la majoria de partits, però això no t’assegura la victòria. Davant el Mallorca intentarem mantenir aquesta tònica i espero que ens doni per guanyar. Ho volem per nosaltres i també per l’afició que no ha pogut celebrar gaires victòries. Tindria un mèrit especial aconseguir-ho davant el que serà campió». Tots disponibles Amb la recuperació d’Óscar Rubio i Pedro Capó després de complir sanció, Seligrat disposa de tots els efectius. Això pot provocar alguns dubtes a l’onze inicial. Podria ser el format per: Roberto; Òscar Rubio, Migue, Aleix Coch o Pol Moreno, Dani Gómez, Àngel Martínez, Migue, Marc Martínez, Arturo, Felipe i Josu.

El Mallorca arriba amb un coixí suficient per proclamar-se campió, però probablement necessitarà puntuar a la Creu Alta per celebrar-ho aquesta jornada perquè el Vila-real B, únic que el podria superar, juga al camp del cuer Aragón. De totes maneres, a la segona volta ha donat símptomes d’haver perdut gas. Es va mantenir imbatut a les primeres 21 jornades i, per exemple, en les últimes 9 només ha guanyat 2 partits, cedint 3 derrotes.  No es produirà el retorn de Pol Roigé a la Creu Alta després de ser cedit al Celta B al mercat d’hivern, però sí que tornarà un altre ex, el canari Aridai Cabrera, que va arribar a l’illa procedent de la Cultural Leonesa. El partit serà dirigit pel colegiat José Antonio Rodríguez, del Comitè galleg.

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top