Esports

El Sabadell fa un partidàs i deixa sense títol al Mallorca (1-0)

Per emmarcar. El Sabadell va fer un partidàs amb totes les lletres que li va permetre assegurar matemàticament la permanència deixant sense títol al Mallorca. Un gol de murri de Felipe Sanchón va ser suficient, però la victòria, per mèrits i oportunitats, hauria pogut ser d’escàndol.

Ni la pluja que va caure intensament en els primers minuts va minvar a un equip arlequinat que va sortir endollat des del primer minut. Concentració, col·locació, anticipació i fluïdesa en la circulació de pilota van ser les claus de la superioritat arlequinada reflectida ben aviat al marcador amb un cop de cap en planxa de Felipe Sanchón a centrada de Dani Gómez. El menut extrem va trencar l’espatlla de tota la defensa mallorquina, més pendent del moviment d’Arturo.

El primer temps es va convertir en un monòleg local i un degoteig d’ocasions. Josu, Arturo, Pedro Capó i el mateix Felipe van poder ampliar la renda, però no van trobar el camí del gol. En canvi, el Mallorca no va donar cap senyal de vida en l’aspecte ofensiu. Un cop més, el treball defensiu de l’equip de Seligrat va ser impecable i no van concedir ni una opció al líder.

L’esbroncada d’un emprenyat Víctor Moreno durant el descans sembla que va fer efecte en els seus homes, que van sortir amb més intenció a la segona part. Fins i tot van gaudir d’un parell d’arribades, la més perillosa un centre-xut de Lago Júnior que es va passejar pel travesser. El Sabadell va saber patir en aquesta fase de pressió visitant per tornar a agafar les regnes del partit i crear molt perill a la contra. El 2-0 de la sentència, però, es va negar en rematades de Felipe i Arturo fabricades per un incansable Josu. En alguns moments, el líder semblava l’equip arlequinat. En la recta final, amb els canvis, els homes de Seligrat van demostrar ofici per mantenir l’avantatge davant la impotència d’un Mallorca que haurà d’esperar a la pròxima jornada per celebrar el títol. L’afició sabadellenca, concentrada majoritàriament a la tribuna per la pluja, va acomiadar als seus amb una gran ovació després de veure el millor partit de la temporada. Per fi amb recompensa al marcador. Ara, amb la feina fet, cal fer un bon final de lliga per il·lusionar de cara al futur.

FITXA TÈCNICA

Sabadell: Roberto; Óscar Rubio, Aleix Coch, Dani Gómez, Àngel Martínez, Josu (Migue García, m. 85), Marc Martínez (Víctor, m. 92), Arturo, Pedro Capó i Felipe Sanchón (Pol Moreno, m. 87).
Mallorca: Reina; Sastre, Salva Ruiz, Raillo, Xisco Campos, Pedraza, Aridai (James, m. 69), Salva Sevilla, Abdón (Ndi, m. 80), Lago Júnior i Bustos (Alex López, m. 54).
Àrbitre: José Antonio Fernández Rodríguez, comitè gallec.
Gol: 1-0, min. 12: Felipe Sanchón.
Incidències: 1.590 espectadors, amb un centenar de seguidors mallorquinistes. Pluja a la primera part.

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top