CERDANYOLA

Cerdanyola Festes del Roser més solidàries i participatives

Els veïns que han format part de les Comissions Participatives
Els veïns que han format part de les Comissions Participatives / CEDIDA

Cerdanyola del Vallès celebra aquest cap de setmana les Festes del Roser de maig, unes festes molt participatives i amb un ampli programa d’activitats. L’inici oficial de la festa tindrà lloc divendres a les vuit amb el pregó, enguany a càrrec de l’actor de Cerdanyola del Vallès Octavi Pujades.

A la pràctica, però, les festes van començar el passat 25 d’abril, amb la Mostra de curts «Screen Primavera» que s’allargaran fins al 18 de maig, amb la representació d’Adossats al Teatre Ateneu.

Aquest any l’ajuntament ha comptat amb la participació ciutadana a través de 5 comissions que han treballat per l’organització de l’esdeveniment. Dins de les festes tindrà lloc la Festa Led Party per a joves de 12 a 16 anys amb una sessió de DJ dels 40 Principals, i moltes activitats, això serà diumenge dia 6 de maig.

La festa serà també solidària, amb la reedició de les banderoles del Roser 2018. Se’n faran 1000, amb nous colors.

Es vendran al preu d’1 euro a l’Ateneu. Tot el que es reculli es lliurarà a l’oenegé Proact va Open Arms. La festa inclou actes com l’Altimira Fest, la Cantata del Roser de maig, l’Artista al carrer, la Marxerola, l’Estimbada, el concert de corals infantils, la XXXII Nit del Cante Jondo, la XXVIII Cursa per Collserola, el Holi Roser, la Roda de Gitanes, la gran Festa de l’Okka i la XIII Trobada de Tambors

Comentaris
To Top