Ciutat

Sabadell per la República inicia un cicle de conferències per als propers mesos

Conferència de Sbd x R aquest any
Conferència de Sbd x R aquest any / LL. FRANCO

En el marc de les activitats dutes a terme per commemorar l’aniversari de la proclamació de la II República espanyola, Sabadell per la República anuncia un cicle de conferències que, sota el nom genèric de ‘República i valors republicans’, es durà a terme en els proper mesos.

«Com el seu nom indica, el propòsit de la conferència és reflexionar i debatre sobre un tema com és el de la república i el republicanisme, en uns moments en què aquesta qüestió s’ha convertit en un element rellevant de l’actual situació política», indica la plataforma en un comunicat.

«I tot plegat, de la mà de persones de reconegut prestigi en l’àmbit del republicanisme: Angel Duarte, Eugenio del Río, Joan Tardà, Xavier Domènech, i altres», continua. Així, el proper dia 17 de maig, Angel Duarte parlarà dels inicis del republicanisme a Espanya i el marc social, polític i econòmic en què es va proclamar la I República. La conferència es durà a terme a l’Auditori del Casal Pere Quart. El dia 7 de juny, Eugenio del Río dissertarà sobre el republicanisme participatiu, a l’Auditori de la Biblioteca del Vapor Badia.

La resta de xerrades es duran a terme els mesos d’octubre i novembre i seran anunciades amb antelació, assegura Sabadell per la República.

Comentaris
To Top