Ciutat

Neix el ‘Rambla Tapa’ per esdevenir un nou referent culinari del Centre

Tapa i copa de vi al restaurant Racó del Campanar
Tapa i copa de vi al restaurant Racó del Campanar / LLUÍS FRANCO

Vuit restaurants han creat ‘Rambla Tapa’, una nova experiència en el món gastronòmic per revifar el sector els dijous al Centre de Sabadell. Aquesta iniciativa, que compta amb el suport de l’Ajuntament de Sabadell i del Gremi d’Hostaleria i Turisme de Sabadell i Vallès, té com a objectiu que la Rambla de Sabadell esdevingui un nou referent culinari.

Els restaurants que iniciaran aquesta experiència són Al Tanto Que Va de Canto, Choco Choquito, El Racó del Campanar, Saó, Fish&Go, Les Voltes, Restaurant La Rambla i Rubión. Aquests locals habilitaran la barra o reservaran un espai del menjador, per tal de celebrar l’estrena del Rambla Tapa. Amb aquesta experiència es pretén recuperar els dijous com a dia per sortir al centre de la ciutat. Si més no, l’estrena oficial del Rambla Tapa serà el proper dijous, dia 17 de maig, de 20:30 a 22:30 hores. Els restaurants adherits maridaran els seus plats amb vins de les Denominacions d’Origen més ben valorades.

Inicialment hi col·laboraran aquests vuit restaurants. Tot i això, s’espera que l’oferta es pugui ampliar i que, ben aviat, hi puguin participar més propostes gastronòmiques, ja que el Rambla Tapa es portarà a terme cada dijous. El preu de cada tapa, acompanyada d’una copa de vi, serà de 6 euros.

Rambla Tapa de Sabadell es va presentar dimarts passat. L’acte va comptar amb la presència de Torres, tercera tinent d’alcalde i regidora de Comerç, Consum i Turisme, Marisol Martínez, Casadevall, el president del Gremi d’Hostaleria i Turisme de Sabadell i Vallès Centre, Jordi Roca, iun representant dels restauradors de la Rambla i personalitats destacades del món de la Gastronomia i la viticultura, Xavier Alier.

Tapes abundants

Marisol Martínez va destacar la implicació de l’Ajuntament amb aquesta nova iniciativa per impulsar la gastronomia local. Per la seva banda, Jordi Roca ha assegurat que «no hem de separar mai el comerç de la restauració».

Pel que fa als restauradors, Xavier Alier ha informat que els restaurants adherits que tindrà s’han de tornar a trobar per acabar d’ultimar els detalls. Alier va indicar que s’han acordat “uns mínims de qualitat” per a les tapes i pels vins i caves que cada restaurant oferirà. «Els plats seran abundants i la copa serà d’un bon vi». El representant dels restauradors ha assenyalat que després de la crisi els dijous s’han convertit en un dia com qualsevol altre i els sabadellencs han deixat de sortir

Comentaris
To Top