Vallès

Deu dies per descobrir el Vallès Occidental més turístic

El Marquet de les Roques a la Vall d’Horta (Vallès Occidental)

Es tracta d’una iniciativa que aplega les comarques del Maresme, Baix Llobregat, Garraf, Alt Penedès i també els dos Vallès. Sota el nom Costa Barcelona es vol donar a conèixer un ric patrimoni gastronòmic, natural, arquitectònic i cultural, però també dins dels àmbits esportiu i comercial. Això sí, tot des d’una perspectiva turística. La iniciativa impulsada per la Diputació de Barcelona començarà aquest divendres amb activitats tan variades com el «Blue Subur Market» a Sitges amb Música en viu, la Fira Modernista de Terrassa, o un circuit pel Modernisme al Vallès Oriental i al Vallès Occidental.

Èxit a les xarxes

El programa inclou la promoció de tots els esdeveniments que s’hi facin a través de les xarxes socials de la Diputació de Barcelona (@diba) i Barcelona és molt més (@BCNmoltmes) amb l’etiqueta #costabarcelonaweek. En l’anterior edició de Costa Barcelona Week, hi va haver 6,5 milions d’impactes a les xarxes socials. Entre les novetats d’enguany hi ha la possibilitat de tastar plats de l’època a la Fira Modernisa de Terrassa, una visita al «Jardí dels ocells» d’Olèrdola, on es poden trobar més de 150 aus exòtiques d’arreu del món, o conèixer la joia del mo- dernisme de Mataró, la Casa Coll i Regàs, que acaba de ser rehabilitada.

La iniciativa turística inclou activitats com «Let’s Clean up», per millorar l’entorn natural recollint els residus del marge del riu Llobregat. Una altra ruta que permet aquest programa és la visita a l’Adoberia de Granollers, per conèixer una manufactura artesanal que va acompanyar el creixement de la ciutat, des del segle IX i fins al segle XVIII.

Finalment seran més de 100 activitats repartides per tot aquest territori que forma part de la marca Costa Barcelona. Els mostraran el seu patrimoni modernista, i també el seu patrimoni natural, com és el cas del Parc de Sant Llorenç i el Parc de Collserola al Vallès Occidental, i la serralada prelitoral en el cas de l’Oriental.També s’inclourà l’oferta gastronòmica, cultural i social de les dues comarques. L’any 2017 aquestes comarques van rebre 4,3 milions de turistes. La presentació oficial de la campanya es farà dilluns vinent

Comentaris
To Top