Ciutat

Ramon Vidal: «Volem seguir amb el govern del canvi el 2019»

Ramón Vidal amb els membres de la seva candidatura
Ramón Vidal amb els membres de la seva candidatura / LLUÍS FRANCO

– Jaume Mas –

L’actual regidor de salut i màxim dirigent de Podem dins del grup municipal d’Units pel Canvi, Ramon Vidal, va presentar ahir divendres la seva candidatura a les eleccions internes del partit. Vidal vol reeditar el càrrec de secretari general de Podem de cara a les eleccions municipals del 2019 amb el nom de la candidatura ‘Ara sí podem’.

La candidatura, segons Vidal, treballarà sobre cinc línies bàsiques: «les persones per davant de tot», «la importància dels barris com a punt de participació», recuperar «la importància i la capitalitat de Sabadell a la comarca», juntament a «enfortir» el Vallès Occidental, i en cinquè lloc, «recuperar drets des del municipalisme». Segons el regidor, «és important seguir amb el projecte de govern del canvi», i més ara que «tenim tres anys d’experiència» davant del govern de la ciutat. Segons Vidal, a més, a Sabadell s’ha fet «un govern inèdit a Catalunya» de suma entre forces d’esquerra.

Vidal assegura que busca una candidatura «inclusiva» i a la llista hi ha inclòs 12 persones de 12 barris diferents dels 33 que hi ha a Sabadell. La llista, a banda de Ramon Vidal, també inclou l’actual regidora de transparència, Elena Hinojo, i fins a deu representants de diferents barris amb pes dins la ciutat. Els membres són Antonio Sosa, Ester Lopera, Laura Bujardón, Franciso Garcia, Helmut Enockl, Manuel Navarrete, Soledad Garcia, Katy Parras, José Peláez i Alejandra Sandoval.

Primàries al juny

Està previst que les primàries del grup de Podem a Sabadell es celebrin a mitjans de juny, i de moment hi ha dues candidatures presentades: la de Vidal i la de Marta Morell, que la va anunciar fa una setmana. Vidal va estendre la mà a la candidatura de Morell, assegurant que caldrà col·laborar i treballar conjuntament. Ramon Vidal també s’ha mostrat disposat a fer un debat públic entre candidatures abans de les primàries, després que Morell ho posés sobre la taula ara fa una setmana.

Comentaris
To Top