Ciutat

L’exnúmero 2 de la Policia justifica la retirada de la multa de Bustos

L’exnúmero 2 de la Policia justifica la retirada de la multa de Bustos

ACN

Un acte humanitari”. Així és com veu el va ser sotsinspector de la Policia Municipal de Sabadell, Toni Cortés, la retirada del dipòsit municipal del vehicle conduït per un dels fills de l’exalcalde Manuel Bustos. Cortés ha reconegut que va rebre una trucada del seu cap immediat, Josep Miquel Duran, per a procedir a retirar el cotxe que va ser retingut per la Policia Municipal.

Cortés, un dels onze declarants d’aquest matí, feia referència a un episodi que va tenir lloc el 22 de juny de 2012, quan els fills de Bustos van estacionar en una zona de càrrega i descàrrega per què, segons expliquen, un dels descendents, en tractament de quimioteràpia, es va trobar malament i va haver d’anar al lavabo.

“Em va comentar que el cotxe era dels fills de l’alcalde i que un d’ells estava molt preocupat pel germà”, ha reconegut Cortés, que va ser l’encarregat de retornar el cotxe del dipòsit municipal als seus propietaris. En aquest sentit, ha reconegut que al llarg dels seus anys al cos local, mai ha realitzat una acció similar.

L’exdona de Bustos, Carmen Pelayo, també ha estat una altra de les protagonistes de la jornada judicial. Ha assegurat no recordar si va rebre mai cap notificació de multa i ha exposat que no va ser ella qui va presentar al·legacions a la citada multa. “Va ser en Carlos [un dels fills] qui ho va presentar”, ha exposat sobre el document.

Setmana clau per a Bustos

Aquesta ha estat la tercera jornada de la peça de les multes sobre el Cas Mercuri. La declaració arriba just el dia després que l’exalcalde Bustos negués haver aprofitat el seu càrrec per no haver de fer front a dues multes relacionades amb aquesta multa, relacionada amb els seus fills, i una altra de la seva dona. L’intendent Josep Miquel Duran ha explicat que ell no va fer res irregular en favor dels familiars de Bustos.

Comentaris
To Top