Ciutat

El càrrec de confiança de Bustos, sobre les multes: “Vaig ficar la pota”

El càrrec confiança de Bustos implicat en la peça de les multes, Xavi Izquierdo, no ha estat capaç de donar una explicació a les trucades realizades a l’exalcalde Manuel Bustos per a evitar una multa als seus fills. “Vaig ficar la pota [sobre les trucades]”, ha lamentat al judici, per després assegurar que “no va estar prou al cas del que va fer” i assegura que va malinterpretar els fets perquè en aquell moment era coordinador d’Espai Públic. Ha estat en el tercer dia del judici celebrat a l’Audiència de Barcelona.

Izquierdo ha fet referència a les trucades que es van intercanviar amb Bustos per un mal estacionament del cotxe per part dels seus fills el juny de 2012. En la conversa revelava que amb el cap de la Policia Local, Josep Miquel Duran, “havia posat els diners de la caixa forta”, fons de dependència municipal, per pagar la sanció que afectava de ple als Bustos i que després “reposarien” els diners.

Duran, que es va reunir amb els fills després de l’incident, s’hauria encarregat, a banda de pagar la multa, de fer un informe per fer desaparèixer la sanció i d’aquesta manera els fills sortíssin impunes. Tot això després que l’exalcalde Bustos, mitjançant una altra trucada, li demanés ho solucionés.

El mal estacionament es va produir davant la Clínica Vallès el 22 de juny de 2012. Un dels fills de Bustos, el que conduia el vehicle, va al·legar que el mal estat de salut del seu germà, també al cotxe, el va fer aparcar en un lloc de càrrega i descàrrega. Després d’unes trucades entre Bustos i Duran, els fills de Bustos van recuperar el cotxe, que va ser extret del dipòsit municipal pel sotscap de Policia de Sabadell.

Comentaris
To Top