ESPORTS

Les noies del Club donen l’or a Espanya als Jocs del Mediterrani

L'equip de Miki Oca amb la medalla d'or a la piscina de Camp Clar de Tarragona/RFEN

Campiones. Una vegada més, les waterpolistes del Club Natació Sabadell van ser decisives en un nou títol de la selecció estatal. La seva aportació va permetre guanyar a Itàlia (9-8) en la final dels Jocs del Mediterrani disputada a Tarragona i fer-se amb l’or.

L’equip de Miki Oca, però, no ho va tenir fàcil. El combinat italià va posar moltes dificultats i fins i tot va fregar l’empat en l’última acció del partit. Després del 2-2 del primer quart, Espanya va marcar diferències fins a un 8-4 que semblava determinant. Però una mica de relaxació i la reacció italiana van propiciar un últim quart molt emocionant. Maica García va tornar a ser decisiva en el pitjor moment anotant el 9-7.

De fet, dels altres 8 gols del combinat nacional, 7 també van tenir protagonisme sabadellenc: Anni Espar (2), Mati Oriz (1), Bea Ortiz (1), Laura Leitón (2) i Judith Forca (1). Aquest or dels Jocs del Mediterrani suposa una injecció de moral pensant en la gran cita d’aquest 2018, l’Europeu de Barcelona que s’inicia en dues setmanes. És el gran repte d’Espanya i de les noies d’or del Club Natació Sabadell que tenen l’oportunitat d’ampliar el seu impressionant palmarès d’èxits internacionals.

Comentaris
To Top