Ciutat

Dues exalumnes de l’ESDi guanyen el 080 Investor Day 2018

Les dues dissenyadores després de rebre el premi / CEDIDA

Ane Castro i Núria Costa, dues exalumnes d’Escola de Superior de Disseny (ESDi) de Sabadell, van guanyar el 080 Investor Day 2018 Es tracta d’una jornada que vol fomentar l’emprenedoria i el desenvolupament financer de dissenyadors i marques emergents. Aquest certamen està organitzat per la 080 Barcelona Fashion i la plataforma d’inversió i emprenedoria a Seed&Click.

Les dissenyadores de l’ESDi van ser distingides en la categoria “start-ups tecnològiques aplicades a la moda”. El premi està dotat amb 120.000 euros en serveis de les empreses partners del 080 Investor Day.

Ane Castro i Núria Costa van crear l’any passat la fima de moda ZER Collection. Aquesta marca incorpora en totes les etapes del procés de disseny, amb peces i teixits desenvolupats amb impressora 3D, tall làser, escàner corporal i brodadora industrial. Les dues dissenyadores també introdueixen canvis socials de l’entorn digital i intel·ligent per idear les seves col·leccions.

Filosofia “zero waste”

Aquesta aposta per les tècniques productives innovadores està vinculada a una producció tèxtil sostenible que permet materialitzar la seva filosofia del “zero waste”, ja que els teixits són impresos en la mida necessària sense excedents.

ZER ja va obtenir el primer lloc de la nova edició del Samsung EGO Innovation Project. En aquest cas, el premi van ser 10.000 euros per desenvolupar la marca. A més, els va permetre desfilar en la passarel·la de la Mercedes Benz Fashion Week de Madrid.

Comentaris
To Top