ESPORTS

El CNS fitxa a l’asiàtic Ashraf Haiqal

Muhamad Ashraf Haiqal és el 253 del rànquing mundial

El Club Natació Sabadell ha tancat el fitxatge del número 2 de Malàisia, l’asiàtic Muhamad Ashraf Haiqal. Ashraf Haiqal, de 24 anys, s’incorpora a la secció de tennis de taula del Club per ser l’ajudant de Jordi Morales a la sala de Can Llong i per jugar al primer equip masculí que la propera temporada competirà a la Divisió d’Honor.

El nou fitxatge del Club és el número 253 del rànquing mundial i ha estat bronze als South East Asia Games. És dretà i juga amb presa europea, és a dir combina les dues cares de la raqueta.

La secció de l’entitat nedadora volia donar un salt qualitatiu en els entrenaments de l’escola de tennis de taula a Can Llong i el Director tècnic Jordi Morales comptarà amb el reforç d’Ashraf Haiqal, que farà les tasques d’ajudant en els entrenaments de petits i grans.

Un palista asiàtic que formarà part de l’equip de Divisió d’Honor masculina juntament amb Ferran Brugada, Ivan Ruíz i Ramon Clivillé, a més de Pere Weisz, que continuen al Club Natació Sabadell. L’objectiu del primer equip en l’èlit serà la permanència a la categoria de plata.

Comentaris
To Top