Ciutat

Els tècnics faran una revisió del cablejat elèctric del bloc de Ca n’Oriac juntament amb els veïns

Hichiam Bibiche i Ana Delia, veïns del bloc afectat, surten de l'hostal on s'hi troben allotjats / ÓSCAR ESPINOSA

Els veïns del bloc número 6 del carrer Príncep de Viana, que continuen vivint fora de les seves cases, faran aquest dimarts una revisió del cablejat elèctric, juntament amb els tècnics, segons els veïns.

La investigació dels pèrits va determinar que calia substituir el cablejat elèctric de l’edifici abans d’autoritzar a l’empresa elèctrica que subministrés de nou el corrent. Així, els veïns rebran un certificat que garanteixi que tota la instalació tinguin les condicions òptimes

6.000 euros és la derrama que haurà d’assumir cada pis per tal de dur a terme l’actuació, tot i que l’Ajuntament està fent un acompanyament als veïns que no poden fer front a aquesta despesa per sol·licitar la subvenció de la Generalitat. L’Ajuntament informa que un dels requisits per optar a la subvenció és que no s’hagin començat les obres.

Alhora, l’Ajuntament està habilitant pisos municipals per poder allotjar la majoria de veïns que estan vivint fora de les seves cases per l’anomalia elèctrica que va provocar la mort d’un veí. En concret, 19 dels 27 veïns afectats per l’incidència s’hi podran traslladar aquesta setmana.

Aquests pisos estan destinats a les persones que estan allotjades a hostals des de fa més d’un mes.  Una de les veïnes, l’ Aziza, lamenta que “reben poques noticies” i és una “situació angoixant” ja que no saben quan podran tornar a casa.

Comentaris
To Top