Oci i cultura

Arrenquen els Capvespres de dramatúrgia al Museu del Gas

Una edició anterior dels Capvespres de dramaturgia al museu / LLUÍS FRANCO

Aquesta tarda -dimecres, 4 de juliol- a les 20:00h, arrenca la programació dels Capvespres de dramatúrgia al Museu del Gas. Cada dimecres fins al 22 d’agost, la terrassa de l’edifici es transforma en un teatre a la fresca i acull petites peces contemporànies, a càrrec de la companyia Ruta 40. L’entrada costa 3 euros, però els espectacles són gratuits per a menors de 16 anys i membres del Club CH4.

L’obra que trencarà el gel serà Dues dones que ballen, un diàleg entre dues generacions on la Imma Colomer i la Míriam Iscla conversen sobre les seves il·lusions, els seus temors i les seves misèries. Una relació forjada en el dolor que estructura aquesta peça, escrita pel dramaturg català Josep Maria Benet i Jornet. Entre els temes que sobrevolen l’espectacle es troben la solitud de la gent de la tercera edat, el mòbing immobiliari que s’amaga rere pisos miserables, l’Alzheimer i la passió pels còmics.

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top