Ciutat

Sabadell es bolcarà amb el ‘Mulla’t per l’esclerosi múltiple’

Els representants de les entitats i la Fundació Esclerosi Múltiple amb Marisol Martínez i Ramon Vidal/Ll. Franco

Sabadell es bolcarà amb totes les seves instal·lacions amb piscina per participar en la campanya Mulla’t pler l’esclerosi múltiple que arriba a la seva 25a edició. Així ho van manifestar la regidora d’Esports, Marisol Martínez; el regidor de Salut, Ramon Vidal; la coordinadora de la campanya de la Fundació Esclerosi Múltiple (FEM), Mònica Comerma i els representants de diferents entitats com Club Natació Sabadell, Club de Tennis Sabadell, Cercle Sabadellès 1856 i Piscines Joan Serra en l’acte de presentació de la jornada que tindrà lloc el pròxim diumenge 8 de juliol a tot Catalunya. Es va celebrar a la Bassa de Sant Oleguer, un dels escenaris principals.

“Volem que sigui una campanya solidaria, però també divertida i que es mulli tothom”, va dir Marisol Martínez. Des de la Fundació Esclerosi Múltiple s’espera una gran participació. Mònica Comerma va explicar les principals novetats d’enguany, com la gran festa ciutadana que se celebrarà a la Plaça del Mar. El cartell del Mulla’t ha estat dissenyat pel barceloní Javier Mariscal, autor del primer l’any 1994. També participarà el grup musical Macedònia fent una cançó que es podrà ballar fàcilment. Diferents entitats com Condis o La Sirena se sumaran amb donacions en alguns dels seus productes.

Els clubs i entitats de la ciutat posaran a disposició de la ciutadania les seves piscines amb l’objectiu de sumar metres i fer créixer la recaptació dirigida a la investigació d’una malaltia que també afecta els infants.

Comentaris
To Top