Ciutat

Cs critica que l’Ajuntament hagi pujat “a traició” la taxa de residus

José Luis Fernández (dreta), durant la roda de premsa a l'Ajuntament / DS

“El govern ens ha pujat la taxa de residus un altre cop, però aquesta vegada per la porta del darrere”, ha criticat avui en roda de premsa el portaveu de Ciutadans (Cs), José Luis Fernández. Aquests dies molt ciutadans de Sabadell s’han trobat que han de pagar més en concepte de taxa de residus que l’any passat.

“L’Ajuntament va voler vendre al ple que bonificarien a més persones, però és una cortina de fum: en realitat, busquen recaptar un 5% més dels contribuents reformulant els trams a traïció”, continua Fernández, posant sobre la taula els pressupostos del govern. En aquests, diu, es reflecteix com esperen augmentar en un 5% la recaptació. “Això no es pot fer d’altra manera que no sigui pujant els impostos al ciutadà”, comenta Fernández.

El portaveu de Cs fa números –“una parella sense fills amb dos sous nets de 1.000 euros veurà créixer la taxa un 10%, per exemple”- i s’indigna: “quan l’Ajuntament diu que les pujades afectaran llars que ingressin 40.000 euros, sembla molt, però en realitat, dividit entre dos i sense els impostos, a dures penes són 1.200 euros nets per persona!”-. “Ens sembla un abús”, conclou Fernández.

Comentaris
To Top