Ciutat

El concurs Coinnovem Sabadell dobla la dotació econòmica

Els premiats a la primera edició del concurs / CEDIDA

La segona edició del concurs Coinnovem Sabadell ha doblat la seva dotació fins a 8.000 euros. A més s’ha inclòs una recompensa en espècie que consisteix en la cessió d’un espai gratuït durant sis mesos als centres d’emprendoria municipal.

Coinnovem té per objectiu reconèixer el talent innovador de les persones i entitats de la ciutat, a més de detectar idees i prototips potencialment aplicables per la millora del desenvolupament urbà de Sabadell, ja siguin d’entitats de Sabadell o d’altres indrets. S’han previst dos categories de premis: un referit a productes, processos o metodologies, ja desenvolupades i aplicades (amb menys de tres anys d’antiguitat), i un altre que recompensa idees innovadores originals, però que encara no s’hagin portat a la pràctica.

El regidor d’Innovació, Miquel Soler, ha explicat que “busquem solucions que responguin a les necessitats reals de la ciutat i que beneficïn col·lectius i àmbits molt diversos, des del comerç i el turisme fins al medi ambient, passant per la participació ciutadana i el govern digital”.

De fet, hi ha un ampli ventall de reptes que es poden treballar en les candidatures com la mobilitat, participació economia ciruclar i col·laborativa, administració electrònica i govern digital, medi ambient i energia, escletxa digital, comerç, turisme, salut i esport.

El termini de presentació de candidatures s’obrirà en els propers dies i estarà obert fins el 31 d’octubre. El lliurement dels premis del concurs Coinnovem i de l’SmartCAT Challenge tindrà lloc el 6 de novembre en un acte a Sabadell.

Comentaris
To Top