ESPORTS

“No comparteixo la decisió del Dani”

Borja Burgos al pavelló de Can Colapi

El recent fitxatge de Dani Castro ha caigut com un gerro d’aigua freda al club del carrer Garcilaso. El tècnic escolapi, Borja Burgos, que no comptava amb la marxa de l’ala sabadellenc, s’ha mostrat dolgut davant d’aquest fitxatge per al Club Natació Sabadell “no comparteixo la decisió del Dani, crec que esportivament no li representa un salt qualitatiu, ja que ell ja estava al club ideal per continuar progressant”. En la mateixa línia el tècnic de Castellar del Vallès ha afirmat que “ha estat una sorpresa per a tots des dels mateixos companys de l’equip fins als integrants de la junta, ens hagués agradat que seguís amb nosaltres però són coses de l’esport amb les quals no pots competir”, fent referència a la suculenta oferta econòmica que ha rebut del conjunt nedador.

Reptes esportius

Burgos, que començarà la pretemporada el proper 16 d’agost, no s’ha mossegat la llengua i ha afirmat que “el grup fort de l’equip és aquell que vol seguir independentment de les propostes econòmiques. Aquesta marxa encara ens farà més forts”.

Tot i aquesta baixa tant important, Burgos no té previst reforçar l’equip perquè segons comenta “confio cegament amb la gent que tenim on pràcticament tots són jugadors de la casa. El meu objectiu és formar i créixer els juvenils del club perquè si els necessitem ens puguin donar un cop de mà”.

Comentaris
To Top