Oci i cultura

Runner, ja corres de la manera correcta? Descobreix-ho amb aquest test

T’atreveixes a diagnosticar com corres? Aquí en tens un test

Un runner recorre corrent el Bosc de Can Deu / ÒSCAR ESPINOSA

Cada vegada més gent s’anima a córrer, i Sabadell no és una excepció. Del parc Catalunya a la Gran Via, i de la ruta del Colesterol a la riera del riu Ripoll, els carrers i camins de la ciutat s’omplen de runners movent el cap a ritme atlètic. No és estrany: és un esport gairebé gratuït, senzill i agraït, però no es troba lliure de riscos.

La fascitis plantar -dolor a la planta del peu- o la tendinitis són algunes maneres en què el cos del runner poc previsor pot trencar-se, segons explica el fisioterapeuta i osteòpata Ferran Espejo, fundador del sabadellenc Running Therapy Center. Per evitar-ho, un dels factor més importants és la tècnica al córrer.

Per això, per a que puguis comprovar si la teva manera de fer running és o no l’adequada, hem preparat un test a partir dels consells que Espejo ens va donar en entrevistar-li per al reportatge que publiquem avui a la versió en paper del Diari de Sabadell. T’atreveixes a descobrir com millorar la teva carrera?

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top