Ciutat

Els pisos afectats d’Arraona-Merinals al Parlament

Els veïns de la Plataforma d’Afectats dels Merinals han participat avui en una compareixença al Parlament de Catalunya per demanar al Govern que prengui mesures davant la seva situació. Ho ha fet en una roda de premsa conjunta amb Catalunya en Comú Podem. El portaveu, Jaume García Arija, ha explicat la situació dels 150 pisos afectats, que pateixen oxidació, carbonatació i aluminosi segons l’informe presentat pels veïns d’un arquitecte extern.

“Exigim justícia i responsabilitat a l’Agència de l’Habitatge perquè la desgràcia que va haver al Turó de la Peira va ser un accident però després dels nostres informes tècnics de les nostres demandes d’ajuda si passa alguna cosa a Merinals seria una negligència i homicidi imprudent“, ha alertat García.

Problemàtica amb habitatge

La compareixença arriba després que ahir un grup de 60 veïns es manifestessin a les portes d’Habitatge per demanar una reunió tan amb el govern com amb Habitatge, que precisament va anular-ne una prevista per dijous. Finalment diversos responsables de l’Agència de l’Habitatge va atendre una delegació dels manifestants i tots plegats van acordar que es reunirien el 5 de setembre en una trobada en què també hi prendrà part el conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet.

Comentaris
To Top