Esports

El Sabadell disposat al traspàs de Pol Moreno al GIF Sundwall

Pol Moreno saludant a l'exarlequinat Yeray a la Creu Alta

En les últimes hores s’han intensificat els moviments en el Sabadell. A més de conèixer el grup III de la pròxima temporada i la confirmació del Girona com a rival de la presentació el 2 d’agost, també es dóna pràcticament per fet la baixa de Pol Moreno tot i tenir un any més de contracte i ser peça important en l’engranatge de Toni Seligrat. El central era l’objectiu del GIF Sundwall suec on militen els exarlequinats Juanjo Ciércoles i David Batanero i hauria pujat la seva oferta inicial per aconseguir els serveis del Pol.

El jugador va mostrar-se molt reticent al canvi d’aires a finals del mes de juny quan es va plantejar la possibilitat, però ara tot sembla que estaria disposat a provar l’aventura estrangera i el reiterat interès del Sundwall hauria influït en la decisió. El Centre d’Esports admet que existeix una proposta del club escandinau i si es materialitza no posarà pegues al traspàs del central. La xifra no s’ha facilitat, però segons ha pogut saber Diari de Sabadell pemetria el fitxatge d’un jugador d’alt nivell per la mateixa posició. La direcció esportiva ja tindria escollit el futbolista i podria concretar-se l’acord aquesta mateixa setmana.

D’altra banda, el Centre d’Esports espera una resposta de Fito Miranda a l’oferta arlequinada-el jugador en té d’altres-i s’ha confirmat oficialment la incorporació dels joves del filial Joan Castanyer, central, i Pol Gómez, davanter, al primer equip amb fitxa sub-23, juntament amb el porter Romans.

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top