ESPORTS

Les seleccions d’handbol-platja es preparen a Sabadell

Els components de les seleccions estatals en el Complex esportiu de Gràcia

El nou espai de sorra del Complex esportiu de Gràcia, conegut com l’OAR Arena, s’ha convertit en l’escenari, durant dos dies, dels entrenaments de la selecció espanyola absoluta d’handbol platja masculina i femenina. Tot dins del pla de preparació per al proper campionat del món que se celebrarà a Kazan (Rússia).

Aquest dimecres els combinats estatals es traslladen a la localitat francesa Balaruc-les-bains on el cap de setmana jugaran amistosos contra les seleccions franceses. Un test que servirà per perfilar de manera definitiva els noms dels jugadors i jugadores que viatjaran el dia 23 a Kazan per participar en la màxima competició internacional. Entre les aspirants s’hi troba la sabadellenca Mireia Torras que podria convertir-se en una de les integrants del renovat i rejovenit combinat femení.

La presència de la selecció espanyola confirma les excel·lents prestacions de la instal·lació sabadellenca que a finals d’aquest mes de juliol acollirà les finals del Tour Català d’handbol-platja en les diferents categories.

Comentaris
To Top