Esports

L’hora de la veritat

Les waterpolistes de Miki Oca arriben de la millor manera  possible a la cita de l’any després  d’aconseguir el triplet de victòries en els darrers tornejos que ha disputat l’últim mes  (Portugalete, Jocs del Mediterrani i Canet). Aquest cap de setmana a França va arribar l’últim triomf  després de guanyar l’amfitriona (15-8), la Xina (16-10) i Rússia (11-9).

Les rivals de Miki Oca

La selecció espanyola femenina de waterpolo és a només dos dies de debutar a l’Europeu de Barcelona davant la vigent campiona d’Europa, Hongria (22.15 h).

El combinat nacional ha quedat enquadrat al grup B, on es trobarà amb les seleccions de Sèrbia, Turquia, Alemanya, Rússia i Hongria. Aquestes dues últimes seran el principal escull per a les noies del Club Natació Sabadell, que  de ben segur voldran tornar a conquerir el títol aconseguit fa quatre anys a Budapest, a la piscina Bernat Picornell davant la seva afició.

Després del complicat debut que s’espera aquest dissabte, les jugadores només tindran vint-i-quatre hores de descans, ja que l’endemà tornaran  a saltar a la piscina barcelonina per enfrontar-se a la selecció alemanya (22.00 h).

El tercer partit serà el dimarts 17, quan juguin el tercer enfrontament de la fase de grups davant Turquia (22.00 h). El darrer i definitiu partit de la fase de grups serà el dissabte 21 contra la potent selecció russa  (22. 00 h).

Judith Forca,  dubte

Les noies del Club Natació Sabadell que participaran al Campionat d’Europa amb la selecció espanyola seran les següents:  Anni Espar, Paula Leitón, Bea Ortiz, Mati Ortiz, Laura Ester, Maica García i en principi, Judith Forca. A hores d’ara el debut de la jove jugadora és una incògnita després de la lesió que va patir en un dit de la mà durant el torneig celebrat aquest passat cap de setmana a Canet (França). La resta de la plantilla de Miki Oca la formaran l’exjugadora del CNS Pili Peña, Marta Bach, Helena Lloret, Paula Crespí, María Elena Sánchez, Clara Espar i Anna Gual.

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top