Ciutat

Dissabte, tall de trànsit al carrer del Pare Sallarès

El tram que quedarà tallat / Google Maps

Aquest dissabte 14 de juliol es tallarà el trànsit del carrer del Pare Sallarès entre els carrers de Gràcia i Capmany. L’afectació començarà a les 9h del matí del mateix dissabte i durarà fins a la matinada, a les 01h ja del diumenge.

El carrer estarà tallat tot el dia amb motiu de la gastro-festa que organitza el restaurant Contrast, que celebra el seu desè aniversari i l’inici d’una nova etapa amb una festa al carrer. Durant tot el dissabte en el tram afectat hi haurà dues foodtrucks i una sessió de música d’estil Soul Kitchen. Per tal d’evitar la impossibilitat d’accedir als guals existents al tram de carrer, es situaran les foodtrucks i la barra als espais que estan delimitats com a aparcaments de zona blava.

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top