ESPORTS

Inici de pretemporada i Junta General del Centre d’Esports

Toni Seligrat i els seus homes afronten la dura pretemporada

El capità Migue González segueix al peu del canó

Aquest pròxim dilluns serà una jornada intensa en el Centre d’Esports Sabadell. La temporada 18/19 es posa en marxa amb dos fronts, l’esportiu i també l’institucional, ambdós a la mateixa hora. A les 7 de la tarda, arrenca la pretemporada amb la primera sessió a les ordres de Toni Seligrat en l’Estadi Josep Molins de Sant Oleguer. El tècnic disposarà, en principi, de 17 futbolistes: els porters Roberto i Romans; els defenses Óscar Rubio, Migue González, Aleix Coch, Valentín Merchán (Cornellà) i Joan Castanyer (filial); els migcampistes Ángel Martínez, Pedro Capó, Josu Ozkoidi, Adri Cuevas (Ebro) i Manuel Gato (Alcoià); i els davanters Felipe Sanchón, Arturo, Edgar Hernández (Reus), Pol Gómez (filial) i David Acedo (Vilafranca).

En aquesta llista va caure el central Pol Moreno, traspassat al GIF Sundsvall suec, i tampoc hi figura Sergi Pastells encara que podria iniciar els entrenaments amb el Sabadell en tenir contracte en vigor. Sap, això sí, que no entra en els plans de Seligrat. Tampoc es descarta alguna incorporació d’última hora perquè el club té avançades negociacions amb un parell de futbolistes, un central i un jugador de banda. Un d’ells podria ser Fito Miranda, que s’està pensant les ofertes que té sobre la taula.

Junta General

D’altra banda, el club celebra Junta General Ordinària i Extraordinària, amb primera convocatòria pel dilluns a les 19 hores en la seu de l’entitat. Entre els punts de l’ordre del dia hi figuren l’aprovació, si escau, de les comptes de l’exercici 17/18 i la gestió dels administradors. En l’Extraordinària estan previstes dues propostes d’ampliació de capital. Una de compensació del cr`dits generats amb motiu de les aportacions realitzades durant els exercicis de 2012 a 2015. I una segona per compensació dels crèdits concursals en aplicació del conveni aprovat per sentència del Jutjat Mercantil núm. 9 de Barcelona. També es proposarà l’aprovació del pressupost de la temporada 2018/19.

Comentaris
To Top