Ciutat

90.000 euros de l’Obra Social ‘la Caixa’

En el primer semestre de l’any l’Obra Social de ‘la Caixa’ ha destinat prop de cent mil euros a projectes socials locals

Un projecte de la Corporació del Parc Taulí ha estat subvencionat / LLUÍS FRANCO

L’Obra Social ‘la Caixa’ ha destinat 90.000 euros a 12 projectes d’entitats socials de Sabadell durant els primers sis mesos de l’any. Amb aquest pressupost s’ha reforçat l’actuació de l’entitat financera amb programes per cobrir mancances especialment importants, com ara, la pobresa de les famílies, la infància i la gent gran, les malalties, les discapacitats i les addiccions, a més de fomentar l’inserció laboral entre els col·lectius en risc o en situació d’exclusió social, la immigració i la marginació social i programes de cultura i educació.

Els projectes subvencionats han estat impulsats per la Corporació Sanitària Parc Taulí de Sabadell, Associació d’Aviadors de la República,   Associació Caravas, Fundació Parc Taulí, Fundació Privada Atendis, Associació Neurorehabilitació Ped. Ont. Sala Puigverd, Parròquia Sant Jordi de Sabadell, Associació La Rosada, entre d’altres.

Actualment, l’entitat financera compta amb 22 oficines a la ciutat, en les quals hi treballen un total de 171 empleats.

Comentaris
To Top