ESPORTS

Turquia, la ventafocs del grup

Paula Leitón en una acció del darrer partit contra Alemanya

La selecció espanyola afrontarà, avui dimarts (22.00 h), el tercer partit de la fase de grups de l’Europeu  de waterpolo davant la dèbil Turquia. Les rivals de les waterpolistes de Miki Oca són últimes del grup després d’encaixar un total de seixanta-set gols en contra per tan sols nou a favor davant les potents seleccions de Rússia (35-4) i Hongria (32-5).

La boia del CN Sabadell i una de les noies importants per al seleccionador, Maica García, afirma que el partit d’aquest dimarts serà un tràmit però avisa que “intentarem sortir a la piscina respectant el rival i treballant com si fos un partit important, perquè mai se sap si el goal average pot arribar a ser decisiu”.

Així doncs, serà un partit on el seleccionador espanyol podrà continuar dosificant els esforços de les jugadores cabdals del combinat espanyol tal com va fer davant Alemanya per arribar de la millor forma possible al transcendental duel per la primera plaça del proper dissabte davant Rússia. De cara aquest partit, Maica García no amaga que l’equip ja està focalitzat en el darrer partit de la fase de grups i els  partits a cara o creu de la segona setmana de la competició “continuarem entrenant molt fort pensant en els compromisos que tenim a finals de setmana i  durant la següent”.

Comentaris
To Top