Tràmit i lideratge (2-26)

Mati Ortiz en una acció del partit davant Sèrbia / LLUÍS FRANCO

Com ja és habitual, la selecció espanyola ha tancat la quarta jornada d’aquest dijous de l’Europeu amb una altra contundent victòria davant la selecció de Sèrbia (2-26)
Les noies del CN Sabadell han estat les principals protagonistes en el primer període del partit amb cinc dels set gols que ha marcat la selecció espanyola. Pili Peña ha estat l’encarregada d’obrir el marcador amb un gran gol: fort llançament exterior que amb l’ajuda del travesser ha acabat entrant a la porteria defensada per Klincov. De nou, Peña ha tornat a veure porteria després de fabricar-se ella mateixa la jugada amb una pressió asfixiant que ha permès iniciar un contracop que ella mateixa s’ha encarregat de finalitzar. Tot seguit les també waterpolistes de l’entitat sabadellenca, Judith Forca i Paula Leitón han situat un còmode 0 a 4 després de cinc primers minuts de clar domini de les noies de Miki Oca.
Helena Lloret, Clara Espar i de nou Forca, han tancat un període en què les sèrbies només han estat capaces de marcar un gol aprofitant la superioritat numèrica en un llançament desviat per la defensa espanyola (1-7).
A partir d’aquí el partit s’ha convertit en un atac i gol de les waterpolistes de Miki Oca davant la desesperació de les jugadores sèrbies que han vist com en prou feines podien arribar a la porteria de Laura Ester.
Les waterpolistes més destacades del Club Natació Sabadell han estat: Paula Letón (5/5) i Pili Peña (3/3).
Amb la derrota de Rússia davant Hongria i la contundent victòria contra Sèrbia, són líders del Grup B quan només queda el darrer partit de la fase de grups, que es disputarà aquest dissabte (22.00 h), precisament contra les ProkofyevaKarnaukh i companyia.