Ciutat

El sabadellenc Juan Pérez, nou president de la Federació Catalana d’Associacions de TDAH

Localització de la nova se de TDAHVallès, al carrer Convent
/ CEDIDA

La Federació Catalana d’Associacions de TDAH té nou president: el sabadellenc Juan Pérez, secretari de TDAHVallès. Es va decidir el passat dissabte, jornada en què Sabadell es va convertir en la capital del TDAH del país. El passat dissabte, l’assemblea de la Federació Catalana d’Associacions de Familiars i Afectats per TDAH va acordar escollir la capital vallesana com a nova seu de l’entitat.

La nova seu de la federació catalana ocuparà les mateixes instal·lacions que l’entitat vallesana, al carrer Convent del Centre de Sabadell.

Juan Pérez arriba a la presidència de la federació catalana amb un equip totalment renovat i un projecte “engrescador, motivant i reactivant”. De fet, el seu principal objectiu és precisament la “reactivació” de l’entitat catalana, amb una sèrie d’accions internes, entre les quals es troba la reestructuració d’òrgans, millora de les relacions dels socis, major participació interna, així com accions externes, com ara donar una major visibilitat, política, educativa i mediàtica, a la pròpia federació i al trastorn del TDAH.

“Volem que l’entitat i el TDAH tingui major presència pública, en actes, l’agenda política i la cobertura mediàtica del nostre país”, ha afirmat Juan Pérez. En la mateixa línia, en aquesta nova etapa, la federació es proposa liderar i impulsar la defensa dels afectats i la reivindicació dels seus drets.

Comentaris
To Top