Ciutat

L’Oficina d’Atenció a la Discapacitat atén 6 demandes al dia

L’Oficina d’Atenció a la Discapacitat, situada al Casal Pere Quart, ha atès fins a 411 demandes en els seus primers sis mesos

Presentació de l'Oficina, al mes de gener / LLUÍS FRANCO

L’Oficina d’Atenció a la Discapacitat, situada al Casal Pere Quart, ha atès fins a 411 demandes en els seus primers sis mesos. Aquesta xifra suposa 6 demandes al dia de mitjana des que hi ha obert el servei. L’objectiu és donar una millor resposta a les necessitats al col·lectiu centralitzat i facilitador de la seva relació amb l’administració pública i els seus tràmits.

L’Ajuntament n’ha fet una bona valoració. Segons el regidor d’Acció Social, Gabriel Fernàndez, “la bona acollida de l’Oficina d’Atenció a la Discapacitat demostra que era un servei necessari”. A més, d’aquestes visites, la meitat estan relacionades amb la mobilitat i l’accessibilitat de les persones amb discapacitat.

El 37% de les demandes procedeixen dels barris del Centre, Sant Oleguer i la Creu Alta. També destaca el fet que els Merinals i la Concòrdia són els barris on s’han atès una proporció més alta de demandes en relació amb la seva població.

Comentaris
To Top