Aina Aguilar (CG Llenas), campiona d’Espanya de gimnàstica artística

Les gimnastes locals que van participar en el Nacional celebrat a Guadalajara

Les gimnastes del C.G. Llenas de Sabadell van tornar del Campionat d’Espanya de gimnàstica artística celebrat a Guadalajara amb un títol absolut. L’Aina Aguilar va liderar la classificació general de la seva categoria (base 6), que suma les notes obtingudes als 4 aparells. A més a més, mostrant un excel·lent nivell, es va adjudicar també la medalla d’or en barra d’equilibris i salt de poltre, i la segona plaça en paral·leles asimètriques. Un èxit sense precedents que premia l’esforç i la constància de la veterana entitat local.

Les més petites, l’Andrea Granado i l’Alba Sànchez, també van donar un gran rendiment en la categoria de Base 3, quedant classificades en la part alta de la taula i amb molt bones actuacions individuals. Les quatre participants de base 4, la Txell Bolet, la Carla Canals, la Martina Cabezas i la Laia Ros, van competir també a un alt nivell, assolint bones classificacions, tot i que el sorteig en l’ordre de sortida les va condemnar a competir a la primera subdivisió del matí, amb el conegut desavantatge que això suposa.

La Marina Olmo, l’Ariadna Seguí i la Ona Ventura, que també es van enfrontar a gimnastes dos o tres anys més grans, a Base 5, van oferir una bona resposta en una categoria on participaven unes 170 gimnastes. Cal destacar la molt bona actuació en tots els aparells de la Marina i la Ona, que va servir per classificar-se en 13a i 27a posició, i de l’Ariadna a terra i salt, a qui una errada a barra li va costar baixar una mica en la classificació general. Finalment, les gimnastes més grans, l’Ingrid Ruano i la Mireia Ruiz, van participar a Base 8 obtenint bons resultats i situant-se en la part mitjana-alta de la classificació.