Grècia serà el penúltim escull

Miki Oca donant instruccions a les jugadores / LLUÍS FRANCO

La selecció espanyola jugarà les semifinals de la competició europea davant la selecció grega (dimecres 18.30 h) després de superar, aquest dilluns, a França (5-14) en els quarts de final. Després d’un inici de partit on la selecció francesa va avançar-se amb dos gols després d’aprofitar una superioritat numèrica i un error de marca, ràpidament les noies de Miki Oca no es van deixar sorprendre i mitjançant les jugadores del Club Natació Sabadell, Bea Ortiz i Maica García tornava l’empat després de vuit minuts on els llançaments a la fusta no van permetre eixamplar la diferència.

En el segon període l’enorme superioritat de les espanyoles, que van deixar la porteria defensada per Laura Ester a zero, va permetre tancar un partit que havia tingut un començament inesperat. Els gols de les waterpolistes del CNS Maica (2), Bea i Paula juntament amb el d’Helena Lloret, situaven un parcial de 0 a 5 que deixava vist per a sentència després de setze minuts de joc (2-7). En el tercer i quart període, la tònica va ser la mateixa, situació ideal perquè el seleccionador espanyol pogués dosificar a jugadores importants de cara al transcendental duel d’aquest dimecres.