Vallès

Una llibreria vallesana guanya el premi al Llibreter de l’Any

L'entrada de la llibreria Paideia / CEDIDA

La Llibreria Paideia, de Sant Cugat del Vallès, ha estat reconeguda amb el Premi “Boixareu Ginesta” al Llibreter de l’Any, que atorga la Federació de Gremis d’Editors d’Espanya (FGEE). El jurat ha concedit el guardó a aquesta llibreria catalana “per haver-se erigit en un referent cultural a Barcelona i la seva comarca amb una important atenció als llibres de fons”.

Des de 1995, el Premi “Boixereu Ginesta” reconeix públicament la tasca d’aquelles llibreries i llibreters que realitzen una important tasca en el foment i desenvolupament de la cultura escrita i que contribueixen a la consolidació de la cadena del llibre en els seus àmbits d’actuació. En edicions anteriors del “Boixereu Ginesta” van ser premiades, les llibreries Lé de Madrid (2017), Cálamo de Saragossa (2016) i Laie de Barcelona. (2015).

Fundada el 1969, la Llibreria Paideia -la més antiga de Sant Cugat del Vallès-, és una llibreria generalista i molt acollidora que realitza una acurada selecció bibliogràfica per mantenir un fons que destaca tant per la seva qualitat com per la seva quantitat, donant visibilitat als petits editors. El lliurament del guardó es farà el 4 d’octubre al Museu d’Art Contemporani de Barcelona (MACBA) en el marc de les activitats de Liber 2018, la fira internacional més important del llibre en espanyol.

Comentaris
To Top