ESPORTS

Seligrat va quedar satisfet i ja pensa en Santa Coloma

Toni Seligrat prenent notes a la banqueta del Palamós/P. Figueras

“L’objectiu ara és repartir minuts i que no hi hagi lesionats; per tant estic satisfet del primer amistós”. Aquesta va ser la conclusió essèncial de Toni Seligrat després del primer test de pretemporada resol amb un solitari gol d’Ángel Martínez en el minut 14 davant el Palamós. “Encara anem dues o tres marxes menys per la càrrega de treball que portem acumulada fins ara. És normal que falti velocitat”, afegia el tècnic arlequinat. De totes maneres, li va agradar sobretot la segona part de l’equip. “Vam dominar clarament i es van crear moltes ocasions”.

Ara, Seligrat i els seus homes ja pensen en la següent cita, aquesta de caràcter oficial. Es tracta de l’eliminatòria de Copa Catalunya davant la Fundació Grama que va ascendir a Tercera Divisió la passada temporada en el seu intent de recuperar categories de la mà de l’històric president Antonio Morales. També serà el retorn del Centre d’Esports al Municipal de Santa Coloma, on no juga des de la temporada 2010/11, moment de l’ascens arlequinat i l’inici del declivi colomenc.

En principi, la idea de Seligrat és mantenir les rotacions encara que amb menys canvis que Palamós. El fet de jugar sobre herba artificial pot donar oportunitat a jugadors més físics. El tàndem Arturo-Edgar, per exemple, té moltes possibilitats de començar de titular. “Són dos jugadors totalment compatibles i els veureu jugar junts moltes vegades. Tinc moltes més opcions en atac que l’any passat”, va subratllar Seligrat. Tot plegat serà aquest dissabte (20h) després de la presentació oficial de l’últim fitxatge fins ara, el carriler esquerrà Néstor Querol que va causar una magnífica impressió a Badalona.

Comentaris
To Top