Ciutat

Els taxistes convoquen una “aturada immediata” a tota l’àrea metropolitana

L’aturada serà com a mínim fins que acabi la reunió amb Ada Colau de divendres a la tarda

Imatge de la marxa lenta dels taxistes de Barcelona al seu pas per la Terminal 2 de l'aeroport del Prat, el dijous 26 de juliol / ACN

El sindicat Elite Taxi ha convocat una “aturada immediata” a tota l’àrea metropolitana de Barcelona fins a “nou avís”, després que el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) hagi decidit mantenir la suspensió del reglament de l’Àrea Metropolitana de Barcelona que limitava les llicències d’Uber i Cabify.

L’aturada serà, com a mínim, fins que s’acabi la reunió que els taxistes tenen aquest divendres a les sis de la tarda amb l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, que els ha convocat d’urgència a l’Ajuntament. “No ens fem responsables de qualsevol acte que pugui passar als nostres carrers i fem responsables directes el Ministeri de Foment i el seu ministre de la situació d’alarma creada després de l’inexplicable auto del TSJC”, ha informat Elite Taxi a través d’un comunicat.

A més, el sindicat fa una crida a tots els taxistes d’Espanya a manifestar-se contra el ministeri de Foment i exigir “solucions immediates com responsables finals de l’incompliment de la llei amb que els lobbies s’estan expandint-se”.

A Sabadell, normalitat

Si no hi ha canvis, a Sabadell el servei de taxi seguirà funcionant amb normalitat. La filial del sindicat Elite Taxi a la ciutat ha indicat a través del seu compte de Twitter que “els taxistes de Sabadell no s’han sumat a aquesta vaga en cap moment”, però que “alguns taxistes han anat a la manifestació [del passat 25 de juliol] a donar suport, però el servei de taxi a la ciutat, ha funcionat amb tota normalitat”. Elite Taxi Sabadell però, dona suport a les protestes i comparteix la visió dels companys de Barcelona respecte a la limitació de les llicències VTC.

Comentaris
To Top