ESPORTS

Néstor Querol es ‘mulla’ pel Sabadell que obre la lliga a casa

Néstor Querol va ser protagonista d'una original presentació a Can Llong/Ll. Franco

El Sabadell arrencarà la Lliga 18/19 a la Creu Alta davant el Peralada-Girona B el 26 d’agost. El primer desplaçament és al camp de La Fuensanta de Conca per enfrontar-se al Conquense que ha tornat a la categoria de bronze tres anys després. De fet l’equip de Castella-La Manxa ha tancat el grup. La tercera jornada ofereix un atractiu Sabadell-Barcelona B en plena Festa Major de la nostra ciutat iniciant una fase de filials. Després vindran Vila-real B i Espanyol B. El Sabadell acaba la Lliga el 29 de maig a Olot. El calendari complet del grup III el podeu consultar aquí.

Toni Seligrat va veure satisfet un dels seus desitjos. “Sempre prefereixo començar la temporada a casa i en aquest sentit estic content”. D’altra banda va fer notar una circumstància que a ell mai li havia passat en cap equip. “Serem els únics que no jugarem mai dos partits seguits a casa o a fora”. Això ho marca la posició de sortida en el sorteig. El conjunt arlequinat acaba la primera volta a casa (el 6 de gener del 2019, festivitat de Reis) contra l’Olot i comença la segona al Municipal de Peralada.

La publicació del calendari  per part de la Federació Espanyola va coincidir pràcticament amb l’original presentació de l’últim fitxatge fins ara, el castellonenc d’El Grao, Néstor Querol. L’escenari van ser les instal·lacions del Club Natació Sabadell a Can Llong. Néstor va confessar que “tenia moltes ganes de venir al Sabadell després del fitxatge frustrat de l’any passat. Ara han confiat en mi i espero respondre. La meva posició natural és extrem esquerre, però a Badalona vaig fer de davanter i vaig marcar 7 gols. El més important és aportar el màxim per poder estar a dalt, l’objectiu del Sabadell aquesta temporada”. Néstor va accedir a llençar-se a la piscina recreativa de Can Llong amb la samarreta arlequinada en una escena divertida. Es va ‘mullar’ de veritat pel seu nou equip.

De moment, els arlequinats afronten aquest dissabte (20h) l’eliminatòria de Copa Catalunya al Municipal de Santa Coloma davant la Fundació Grama que va pujar a Tercera Divisió la passada temporada. Seligrat manté els dubtes de Josu i Edgar, amb petites molèsties físiques. En l’equip colomenc milita l’exarlequinat Roberto Morales, però no podrà jugar per la seva greu lesió al genoll.

Comentaris
To Top