Esports

El Sabadell eliminat a la Copa Catalunya

La manca de pólvora va condemnar als arlequinats

Els arlequinats no van trobar la manera de fer mal a la Fundació Gramanet/Lluis Franco

Sorpresa a Santa Coloma. El Sabadell va caure eliminat en la primera eliminatòria de la Copa Catalunya al perdre en el minut 90 amb un gol del local Cristóbal en l’únic remat entre pals del conjunt local. De res va servir l’intens domini de l’equip arlequinat. Es troba a faltar més pólvora en aquest inici de pretemporada.

Manar sense premi a la primera part. Seligrat va apostar per la defensa considerada titular amb Óscar Rubio, Migue, Aleix Coch i Valentín. A partir d’aquí, les habituals rotacions de pretemporada. Adri Cuevas i Pedro Capó van formar el doble pivot amb Gato i Néstor per bandes. El conjunt arlequinat va tenir la possessió i el control del partit, però no va servir per crear grans ocasions de gol. De fet, el perill a la porteria del veterà Toni Texeira, ex del Prat, només va arribar en accions de Alex Coch i Néstor Querol. Va faltar profunditat i velocitat, aspecte lògic a aquestes alçades de la pretemporada. La Fundació Grama es va defensar amb molt d’ordre tancant espais, destacant el veteraníssim Javi Chica, ex de l’Espanyol entre altres. Fins i tot es va acostar amb intenció en dues rematades fora de Cristóbal.

A la represa Seligrat va donar entrada a Felipe Sanchón en lloc de Gato cercant una mica més de presència ofensiva. La tònica va ser la mateixa. El Sabadell va intensificar el seu domini. En el minut 61 Arturo va protagonitzar un bon remat, però va topar amb l’excel·lent sortida del porter Toni. El conjunt de Toni Seligrat no va trobar la manera de fer mal. La millor oportunitat va arribar en el minut 89 en un cop de cap a boca de canó d’Angel Martinez que va rebutjar Toni en una espectacular intervenció. Del possible 0-1 es va passar a l’1-0 definitiu en la següent acció. Cristóbal va aprofitar una pilota mo l’àrea per creuar-la a la xarxa. Res va poder fer Romans Carrillo. Ara el Sabadell haurà de pensar a millorar la imatge el pròxim dijous en el partit de presentació a la Creu Alta davant el Girona.

FITXA TÈCNICA

Fundació Gramanet: Texeira; Joel, Canelada, Juan Carlos, Jorge Rojas, Javi Chica, Buba, Edgar, Cristóbal, Ñito (Lolo, m. 80) i Omar (Duarte, m. 64).

Sabadell: Carrillo; Óscar Rubio, Migue (Cobo, m. 64), Aleix Coch, Valentín, Adri Cuevas (Castanyer, m. 87), Gato (Felipe Sanchó, m. 46), Pedro Capó, Arturo, Dani Acedo (Angel Martíhez, m. 64) i Néstor Querol.

Àrbitre: Víctor Sánchez. Grogues per Javi Chica, Arturo, Angel Martinez i Néstor Querol.

Gol: 1-0, M. 90: Cristóbal.

Incidències: Uns 200 aficionats al Municipal de Santa Coloma amb notable presència d’aficionats arlequinats.

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top