Esports

Pol Ballesteros, nou reforç sub-23 pel Sabadell

Pol Ballesteros en la seva etapa en el Terrassa/Diari de Terrassa

Cedit pel Gimnàstic de Tarragona, Pol Ballesteros arriba al Centre d’Esports Sabadell com a nou reforç sub-23. Es tracta d’un home d’atac que preferentment juga d’extrem per banda dreta. Té 21 anys (nascut a Vilassar de Mar) i ha militat en el Masnou (Tercera Divisió i Primera Catalana), Terrassa (16/17) i la passada temporada va començar en el Lorca de Segona A, però com que no gaudia d’oportunitats va acceptar una oferta del Nàstic per incorporar-se al filial Pobla Mafumet de Tercera Divisió. El jove nou jugador arlequinat serà presentat en els pròxims dies.

Ara la peça principal per completar la plantilla és un central. “Estem veient diferents perfils de diferents categories i també busquem un jugador amb polivalència que doni més recursos a l’entrenador a la part defensiva”, va manifestar a Diari de Sabadell el director esportiu Javi Manzanera. L’últim fitxatge sènior anirà en funció de les necessitats que detecti Toni Seligrat durant la pretemporada. El pròxim compromís, després de la sorprenent eliminació en la Copa Catalunya, serà dijous (20h) a la Creu Alta contra el Girona de Primera Divisió, partit que servirà de presentació (acte protocolari a les 19h) davant l’afició. El conjunt d’Eusebio Sacristán arriba amb millors sensacions després de golejar en els seus dos amistosos a l’Índia.

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top