Ciutat

Els taxistes de Sabadell pendents del desenllaç de la vaga de taxis

Els taxistes encaren el seu cinquè dia de vaga que avui pot acabar

Els taxistes de la ciutat, aquest migdia poc abans de sortir cap a Barcelona/Lluís Franco

Els taxistes de la ciutat tornen a fer vaga per cinquè dia consecutiu, des que diumenge passat van decidir per assemblea afegir-se a la vaga definitiva del sector del taxi. Avui els taxistes sabadellencs han tornat a desplaçar-se a Barcelona per donar suport als seus companys i ho han fet en caravana que ha sortit a les 11.30 des de l’estació sud de la Renfe i s’ha dirigit cap a un segon punt de trobada, el Coll de Montcada, on se’ls han sumat taxis de Rubí, Terrassa i altres punts de la comarca.

Tant des de Ràdio Taxi com des d’Elite Taxi, ens han comunicat la seva intenció de mantenir-se a Barcelona fins que hi hagi una decisió en ferm que pot arribar a través d’una assemblea general i que segons creuen, es podria perllongar fins ben entrada la matinada.

Aquesta tarda s’està celebrant la Conferència Nacional de Transport, presidida pel ministre de Foment, José Luis Ábalos, que està sent seguida amb molta atenció pels taxistes i que posa damunt la taula temes tant candents com la regulació de les VTC per part de les comunitats autònomes. Això no obstant, fonts sindicals del taxi han lamentat que no s’hagi convidat a representants dels ajuntaments de les grans ciutats. El vicepresident de l’Associació Nacional del Taxi, Jesús Fernández ha explicat a EFE que esperaran fins a les 9,30 d’aquesta nit per celebrar l’assemblea i prendre una decisió sobre la continuïtat de les mobilitzacions. Fernández també ha dit que, sembla hi ha bona predisposició per part de les comunitats autònomes per assumit les competències de les llicències dels taxis.

Els taxistes de Sabadell també esperaran les notícies sobre el resultat d’aquesta trobada en l’àmbit nacional per participar amb la resta de taxistes de les assemblees que han de ser decisòries sobre els passos a seguir els pròxims dies.

Comentaris
To Top