Esports

El CE Sabadell guanya a Vilanova

Edgar celebrant el segon gol del conjunto arlequinat /LlUÍS FRANCO

El Centre d’Esports Sabadell va aconseguir aquest dissabte a Vilanova i la Geltrú una victòria molt treballada (0-2) davant un conjunt de la Primera Catalana.

Els arlequinats, vestits amb la segona equipació, van sortir amb les idees clares al Municipal dels Alumnes Obrers i ja en el minut cinc de partit una jugada ben trenada de l’atac arlequinat Pol Ballesteros va estar a punt d’obrir el marcador després d’una gran assistència d’Edgar Hernández. El guió del partit era el previst: un Centre d’Esports ben col·locat sobre el terreny de joc buscava amb paciència els jugadors més incisius mentre que el Vilanova esperava tancat al seu propi camp alguna pèrdua en zona perillosa dels sabadellencs per sortir al contracop. A la mitja hora de joc, Adri Cuevas va trobar una passada entre la línia defensiva del Vilanova que Néstor, amb una preciosa vaselina, va estar a punt de marcar el gol de la tarda. Tot i les nombroses ocasions, el CE Sabadell marxava als vestidors amb l’empat a 0.

A la represa, tot i els canvis de Seligrat, la tònica va ser la mateixa: bona circulació arlequinada que no trobava la darrera passada a gol. Quan tot just s’arribava al quart d’hora de la segona meitat, una falta a Pol Ballesteros, va ser el preludi perquè Migue, aprofitant un error de la defensa local, finalitzés, a plaer, el primer gol del Centre d’Esports i fes aixecar del Muncipal dels Alumnes Obrers a la trentena de seguidors arlequinats que van voler acostar-se per donar suport a l’equip. En el darrer minut de partit un cotracop iniciat per Arturo va servir perquè Edgar, a porteria buida fes el darrer gol arlequinat (0-2).

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top