Ciutat

Sabadell acollirà el pròxim 8 de setembre el Saba-tic

La ciutat acollirà el pròxim 8 de setembre el Saba-tic

El Saba-TIC, la mostra interactiva de tecnologies innovadores organitzada per l’Ajuntament de Sabadell en el marc de la Festa Major, torna a Sabadell aquest setembre. En aquesta tercera edició es diversificaran i incrementaran les activitats proposades. L’objectiu és que hi tornin a passar unes 2.000 persones, com el 2017, segons ha assenyalat l’Ajuntament de Sabadell.

L’esdeveniment, que serà gratuït, es durà a terme el dissabte 8 de setembre a l’Espai Cultura de la Fundació Antiga Caixa Sabadell 1859. Hi haurà tallers i una zona d’exposició –a l’aire lliure i a l’interior de l’edifici– i enguany es posarà l’accent en més de 15 propostes tecnològiques vinculades als àmbits dels drons, la realitat virtual, la impressió 3D, l’electrònica, la robòtica, els videojocs i la programació.

Per a alguns dels tallers i activitats cal inscripció prèvia, disponible a partir del 16 d’agost. Enguany la benvinguda la donarà el Robot Pepper, que interactuarà amb els visitants i oferirà informació sobre l’esdeveniment a través d’una pantalla integrada de 10,1 polzades. I, gràcies a Codelearn, es podran veure en acció altres robots –seguidors de línies i humanoides–. Així mateix, l’Espai Cultura organitzarà un taller infantil de creació de robots que dibuixen (drawbots).

Comentaris
To Top