Ciutat

Tres detinguts quan intentaven robar en una casa de Cerdanyola

Els detinguts, de nacionalitat georgiana, van ser enxampats in fraganti

Agents dels Mossos d’Esquadra van detenir el passat 3 d’agost tres homes de 49, 43 i 42 anys i de nacionalitat georgiana, per un robatori amb força en grau de temptativa en una finca de Cerdanyola del Vallès.

Els fets van succeir el dijous 3 d’agost quan, pels volts de les 19:30 hores, agents de seguretat ciutadana de Cerdanyola van observar com un home intentava forçar la porta d’un pis de la localitat. Prop d’aquest home n’hi havia un altre que estava fent tasques de vigilància. Poc després els dos homes es van apartar de la porta i es van apropar, sense deixar de vigilar l’entorn, a un tercer home que els esperava amb dos vehicles.

Els agents van aturar al grup i els van escorcollar, duien a sobre eines usades habitualment per fer robatoris amb força a interior de domicili. Les eines que els van trobar van ser quatre rossinyols de diferents tipus i de fabricació manual usats exclusivament per obrir panys, cinc tensors per subjectar els panys, una targeta de plàstic per obrir portes que no han estat tancades amb volta de clau i guants de làtex per no deixar empremtes.

Els investigadors també van localitzar un tub de pasta per fer motlles, que permeten obrir la porta d’un pis amb una clau mestra. Aquest mètode és molt especialitzat i poc habitual.

Comentaris
To Top