Ciutat

Afectacions a la línia R4 de Rodalies per les pluges

Wikimedia

Les pluges han alterat el servei normal de tren. Rodalies de Catalunya, operat per Renfe, ha informat aquesta tarda de la interrupció del servei entre les estacions de Sant Sadurní d’Anoia i Sant Vicenç de Calders de la línia R4, que circula per Sabadell. A les 21:30 hores, s’ha reestablert el servei normal de tren.

En un principi la incidència ha provocat greus retards a la xarxa, que posteriorment s’han anat solventant gràcies a un tall de la circulació en la línia i a un servei d’autobús especial per a suplir el servei.

La incidència ha estat provocada per un llamp a la catenària, segons ha indicat Protecció Civil. La incidència ha tingut lloc quan faltaven pocs minuts per les sis de la tarda. Les intenses pluges també han alterat la circulació de trens de les línies R1, R2, R3, R11 i RG1.

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top