Ciutat

José Ángel Arroyos, una vida entre la fotografia i l’excursionisme

CEDIDA

Una tràgica notícia va colpir Sabadell aquest dijous. Tot pel decès de José Ángel Arroyos, excursionista i fotògraf  sabadellenc que es va trobar sense vida dijous al matí a la Vall de Cardós, al Pallars Sobirà. Era informàtic de professió i amant de la fotografia des de feia més de 30 anys. La seva carta de presentació era la seva web fotomedia3 on les seves espectaculars fotografies i time-lapse s’havien convertit en la seva senyal d’identitat. Aquestes peces d’art en forma petits curts de poc més de 3 minuts, capturaven l’acció de la natura i el moviment rotatori de la Terra.

El final sobtat a la seva vida va ser també un autèntic cop pels veïns d’Estaon, un poble pirinenc de només 20 habitants on estava passant uns dies. La parella del sabadellenc era filla d’aquest mateix municipi, on encara resideixen els seus pares. Els veïns van afegir que “era un més de la família del poble”.

José Ángel Arroyos, de 54 anys, l’excursionista i fotògraf  sabadellenc que es va trobar sense vida dijous al matí a la Vall de Cardós, al Pallars Sobirà.  L’home va ser localitzat cap dos quarts de dotze del matí al costat de la Borda de Gori, a prop del camí GR11. Després de fer-se pública la notícia, les mostres de condol dels sabadellencs van omplir les xarxes socials.

Comentaris
To Top