Vallès

Entra en funcionament un nou radar a l’AP-7, entre Santa Perpètua i Mollet

/ GOOGLE MAPS

El Servei Català de Trànsit (SCT) ha posat avui en funcionament un nou radar de tram a l’AP-7 entre Santa Perpètua de Mogoda i Mollet del Vallès en sentit Girona. El cinemòmetre controlarà la velocitat al llarg d’un tram de gairebé sis km de longitud. El límit màxim de velocitat permès és de 120 km/h.

L’objectiu, expliquen des del SCT, és reduir la velocitat excessiva o inadequada en aquest tram, així com la sinistralitat. Amb aquesta ampliació, ja són un total de 135 els quilòmetres de la xarxa viària catalana controlats per aquest sistema de velocitat mitjana, mitjançant 28 radars d’aquest tipus.

Aquests radars funcionen a través d’un sistema de reconeixement de matrícules a l’inici i al final del tram controlat. Aquest mesura el temps de recorregut i en calcula la velocitat mitjana per determinar si s’ha superat el límit màxim de velocitat permès.

Radars de tram de la xarxa viària catalana

Amb aquest nou dispositiu de l’AP-7, els radars de tram en funcionament al llarg de la xarxa viària catalana són els següents:

Dos a la N-230 al túnel de Vielha, un en cada sentit de la marxa, instal·lats el desembre del 2009 i en funcionament des del juliol de 2010.

Dos a la N-340 entre Amposta i Sant Carles de la Ràpita, un en cada sentit de la marxa, en funcionament des del maig de 2014.

Un a la C-65 entre Cassà de la Selva i Llagostera, en funcionament des del maig de 2014.

Un radar per tram a la C-58 entre Sabadell i Badia del Vallès en sentit Barcelona, en funcionament des del juny de 2015.

Un radar per tram a l’AP-7 entre Ulldecona i Amposta en sentit Tarragona, en funcionament des del juny de 2015.

Dos radars per tram a l’N-II entre Fornells de la Selva i Quart, un en cada sentit de la marxa, en funcionament des del juny de 2015.

Dos radars per tram a l’N-II a Girona, un en cada sentit de la marxa, en funcionament des del juny de 2015.

Dos radars per tram al carril bus-VAO de la C-58, en funcionament des del maig de 2016.

Dos radars de tram a l’A-7 a Tarragona, un en cada sentit de la marxa, en funcionament des del passat febrer de 2017.

Dos radars de tram a la C-66 entre Corçà i Sant Joan de Mollet, un en cada sentit de la marxa, que funcionen també des del passat febrer de 2017.

Dos radars de tram a l’N-II entre Capmany i Agullana, un en cada sentit de la marxa, que funcionen des del passat març de 2017.

Dos radars de tram a la C-16 a Sant Cugat del Vallès, un en cada sentit de la circulació, que funcionen des del setembre de 2017.

Dos radars de tram a l’A-2 entre Vilagrassa i Tàrrega, un en cada sentit de la marxa, en funcionament des del desembre de 2017.

Dos radars de tram a la C-17 a Parets del Vallès en sentit Barcelona, en funcionament des del febrer de 2018.

Dos radars de tram a la C-31 a Vilanova i la Geltrú, un en cada sentit de la marxa, en funcionament des del març 2018.

Un radar de tram a l’AP-7 entre Santa Perpètua de Mogoda i Mollet del Vallès en direcció Girona.

Comentaris
To Top