Vallès

Detinguts tres lladres quan fugien de robar una casa a Sant Quirze

Els fets van passar a les 3 de la matinada, quan la policia va rebre un avís d’una alarma al carrer Barcelona de Sant Quirze

un tram del carrer de Barcelona a Sant Quirze

Els Mossos d’Esquadra de Sabadell han detingut a tres homes de 22, 24 i 26 anys mentre fugien de robar un domicili a Sant Quirze del Vallès. La policia va detenir als tres homes de nacionalitat georgiana, veïns de Barcelona i amb nombrosos antecedents, el 12 d’agost. Els fets van passar a les 3 de la matinada, quan la policia va rebre un avís d’una alarma al carrer Barcelona de Sant Quirze. La ràpida arribada de la policia local i dels Mossos va ser clau en la detenció dels autors, i també per evitar que entressin als domicilis del voltant. Els agents van trobar als lladres amagats en un dels patis després que un testimoni alertés que havia vist a dues persones amagades per allà.

Un cop detinguts, les joies intervingudes van ser reconegudes pel propietari de l’immoble on s’havia activat l’alarma. Els detinguts van passar a disposició del jutjat de guàrdia de Sabadell que va decretar llibertat amb càrrecs per un dels detinguts i ingrés a presó per als altres dos.

Comentaris
To Top